Word vrijwilliger!

Nieuwe mensen leren kennen? Meer zelfkennis of interessante ervaringen op doen? Of doe je het gewoon omdat het goed staat op je cv? Elke reden volstaat om vrijwilliger te worden bij Brik. Help mee van Brussel dé leukste studentenstad te maken!

Wat hebben wij je te bieden?

  • Je wordt als eerste op de hoogte gebracht wanneer wij vrijwilligers zoeken.
  • Je wordt uitgenodigd voor onze vrijwilligersfeestjes.
  • Onze vrijwilligers krijgen de kans om maandelijks zelf een evenement te organiseren, met steun van onze medewerkers.
  • Een plezante bijverdienste in de vorm van een vrijwilligersvergoeding. (Op deze manier kan je bovenop je 475 uren per jaar onbelast bijverdienen.)

Vacatures

1. Brik-ambassadeur

Ben jij een sociaal wezen dat de grijste muis kan overtuigen om naar Brussel Brost te komen?

Als Brik-ambassadeur trek je naar de studenten toe om hen op de hoogte te brengen van al wat het studentenleven te bieden heeft. Dit kan gaan van flyeren op Brusselse campussen tot het rondleiden van studenten doorheen de stad. Samen met andere studenten en met de Brik medewerkers draag jij onze projecten uit.

2. Handy(wo)man

Ben jij een handige Harry of Lisa?

Als Brik-handy(wo)man bouw je mee aan onze projecten. De ene keer is dit als stagehand op Brussel Brost, de andere keer help je om kantoorruimtes om te bouwen tot gezellige Study Spaces. Creativiteit is altijd welkom!

3. Taaltalent Brusselkenner

Heb jij een hand dat woorden spauwt en/of ben jij een Brusselkenner?

Als Brik-taaltalent bedenk en schrijf je mee aan onze gidsen en online artikels. Brusselse studenten vinden niet altijd gemakkelijk hun weg doorheen de stad. Daarom creëeren we content op maat van de student. We schrijven over (on)gekend schoon Brussel maar ook over goedkoop leven als student. Als je goed bent in vertalen ben je ook zeer welkom!

4. Beeldenexpert

Denk jij meer in beelden dan in woorden?

Als Brik-beeldenexpert werk je mee aan het bekend maken van Brussel als studentenstad. Via foto’s, video’s en sociale media brengen we studenten op de hoogte van al het moois Brussel te bieden heeft. Van Instagram-takeover tot videoreportages, alle talenten en ideeën zijn welkom!

5. Extra

Heb je een zot idee maar past dit niet binnen deze omschrijvingen? Kom je idee pitchen, wij staan open voor veeeel! Mail ons of kom langs op ons kantoor.

Schrijf je in

https://brik.be/algemenevoorwaarden/