• Op kot in Brussel

Vind een kot

Ben je op zoek naar een kot in Brussel? Dan ben je bij Br(ik aan het juiste adres!

Op brik.mykot.be vind je meer dan 4000 studentenkamers. Al onze kamers worden getoetst aan strenge kwaliteitseisen. Je kan er dus zeker van zijn dat onze koten betrouwbaar en betaalbaar zijn!

De meeste studentenkamers worden verhuurd door een privé-eigenaar. Je kan de kotbaas contacteren via de gegevens die je vindt op MyKot. Alle contractuele en praktische zaken worden rechtstreeks met de kotbaas geregeld. Bij onenigheid kan Br(ik wel optreden als bemiddelaar. Klaar om je kot in Brussel te vinden?

Zoek in de database

Daarnaast verhuurt Br(ik ook een 400-tal koten in eigen beheer. Hier is Br(ik de huisbaas. Van het huurcontract tot het dagelijks onderhoud: alles wordt tussen Br(ik en de studenten geregeld. We bieden ook bijkomende diensten aan, zoals een klusjesdienst, een poetsteam, permanentie en de ondersteuning van de kotverantwoordelijken.

Huur een kot bij Br(ik