Uitgaan

Bruine kroeg, poolse disco of salsabar: in Brussel kom je alles tegen! Op briklist.brik.be vind je bij Feest een overzicht van alle cafés en discotheken waar je het glas kan heffen en een dansje kan doen.
Agenda, het gratis cultuurmagazine, en uitinbrussel.be. houden je op de hoogte van feestjes en fuiven. Ook via de nieuwsbrief van Muntpunt blijf je up to date over alle gratis feestjes in de stad.

Studentenkringen

Er zijn in Brussel meer dan 50 studentenkringen present, genoeg keuze dus! Maar waarom zou je je aansluiten bij een studentenkring?

  • je krijgt een plaatsje op de praalwagens tijden Saint-Vé, hét studentenfeest van het jaar
  • je kan mee op skivakantie aan een fijn prijsje
  • je maakt vrienden voor je leven en leert heel wat mensen kennen

Overtuigd? Op de website van je school kan je een overzicht vinden van alle bestaande kringen.

Brussel Brost

Brussel Brost is de kick-off van het Brusselse academiejaar! Elke laatste donderdag van september dansen we het nieuwe jaar in. De beste beats en bands, een fris festivalsfeertje, lekker eten, goede drank en duizenden studenten: meer heb je niet nodig om het jaar met een knaller in te zetten!

Uitleenloket VGC

Zelf iets organiseren met je organisatie of vereniging (een feestje, een optreden) en hiervoor nood aan audiovisueel materiaal? Via het VGC Uitleenloket is dat mogelijk! Ontvang je login via vgc.be/uitleenloket, check de webshop en plaats je bestelling.
Aanvraag goedgekeurd? Dan kan je je bestelling ophalen tijdens de openingsuren. Achteraf gewoon in dezelfde staat terugbrengen en klaar voor het volgende feestje!

Meer uitgaan

Ontdek Brussel