Study spaces2018-11-13T11:03:50+00:00

SAMEN STUDEREN IN DE STUDY SPACES

Van 10 december tot 31 januari

Eenzaamheid troef op kot? Lawaaierige bovenburen? Op zoek naar lotgenoten om je examenstress mee te delen? En liefst nog de mogelijkheid om lekkere koffie (aka bak troost) te drinken en even te ontspannen? Kom dan tussen maandag 10 december en donderdag 31 januari studeren in een van de vele Brik Study Spaces.

Vind hieronder een overzicht van de locaties en openingsuren:

Meer locaties en openingsuren komen online op maandag 31 december.

Open house Brik

Loading...

Zavelput 20,
1000 Brussel

Maandag – 9u tot 17u
Dinsdag – 9u tot 17u
Woensdag – 9u tot 17u
Donderdag – 9u tot 17u
Vrijdag – 9u tot 17u

Sluitingsdagen
Weekends

20 plekken

VGC Jacqmain

Loading...

Emile Jacqmainlaan 135,
1000 Brussel

Maandag – 8u tot 17u
Dinsdag – 8u tot 17u
Woensdag – 8u tot 17u
Donderdag – 8u tot 17u
Vrijdag – 8u tot 16u

Sluitingsdagen
Weekends

32 plekken

Muntpunt

Loading...

Munt 6,
1000 Brussel

Maandag – 10u tot 20u
Dinsdag – 10u tot 20u
Woensdag – 10u tot 20u
Donderdag – 10u tot 20u
Vrijdag – 10u tot 20u
Zaterdag – 10u tot 18u

Sluitingsdagen
zondagen

270 plekken

FAQ

Alle Study Spaces zijn vrij toegankelijk voor alle studenten uit het Nederlandstalig onderwijs in Brussel. We vragen je enkel om bij aankomst en vertrek onze intekenlijst aan de balie in te vullen.

Een aantal locaties sluiten in het weekend of op vakantiedagen, maar sommige locaties houden hun deuren open. Hou de website en de Facebook-pagina in de gaten voor de meest actuele openingsuren van elke locatie.

Studeren kan ten vroegste vanaf 8u en ten laatste tot 22u. Maar ook dit verschilt per locatie. Hou de website en de Facebookpagina in de gaten voor de meest actuele openingsuren van elke locatie. Let op: als er na 20u minder dan 3 personen aanwezig zijn in de Study Space heeft de permanentiehouder ter plekke het recht om uitzonderlijk vroeger af te sluiten.

Elke locatie is voorzien van meerdere stopcontacten en/of verlengdraden. Normaal moet het geen probleem zijn om een plekje te vinden waar je je laptop kan inpluggen.

Elke Study Space is voorzien met een gratis wifi-verbinding voor de blokkende student. Vraag gerust om de code aan de balie of de permanentieverantwoordelijke.

In de stille ruimtes mag er niet gegeten worden. Hiervoor wordt een aparte snackruimte/eetruimte voorzien. Drinken kan uiteraard wel in de stille ruimtes. Let op: er worden geen koelkasten voorzien! Op elke locatie (behalve de GC’s) is er wel gratis water en koffie beschikbaar.

Neen, je kan geen plaatsen reserveren in de Study Spaces.

We hebben voorlopig geen systeem om het exacte aantal beschikbare plaatsen per locatie door te geven. Maar je kan ons altijd een berichtje sturen via Messenger, een post plaatsen in de event-pagina of bellen naar de desbetreffende locatie.

Uiteraard kun je een pauze pakken, ’s middags even weggaan om iets te eten, of snel even heen en weer fietsen. Dan kan je gerust je boeken laten liggen. ’s Morgens plaats bezetten voor al je vrienden die te laat komen of uren wegblijven, wordt echter niet getolereerd. Als de verantwoordelijke op de locatie merkt dat hier misbruik van gemaakt wordt, kan je hierop aangesproken worden of kan je plaats doorgegeven worden aan een andere student.

In de WTC-locatie en in sommige GC’s zijn er ruimtes voorzien waar er kan gepraat worden. Deze ruimtes zijn dus ook geschikt voor groepswerken. Bel/mail vooraf eens naar een GC in je buurt om te vragen of er plaats beschikbaar is voor groepswerk.

Nog prangende vragen, markante opmerkingen of fantastische ideetjes?

Contacteer ons
X
X