Bij Odisee sta jij centraal. Bovendien ga je aan de slag in kleine klasgroepen. Dat betekent: veel aandacht voor het individu en geen sprake van een kloof tussen student en docent. Odisee omschrijft zich als een co-hogeschool. Die ‘co’ staat voor ‘samen’: Odisee pakt samen met jou je studies aan en gaat op zoek naar jouw talenten, interesses en sterktes.

Opleidingen en faculteiten

Odisee heeft haar centrale stadscampus vlakbij het Centraal Station, pal in het hart van Brussel. Op 5 minuten wandelen van de stadscampus is er ook Campus Terranova, dat focust op een ruim aanbod aan zorgopleidingen. Die campus ligt recht tegenover Kliniek Sint-Jan, wat zorgt voor heel wat wisselwerking met de zorgsector. In Dilbeek heeft Odisee nog een sportcampus en in Schaarbeek een campus voor opleidingen in de Gezinswetenschappen.

Zo biedt Odisee 14 bacheloropleidingen en 5 graduaten aan in vier interessegebieden.

Studentenkringen

Er zijn meer dan tien studentenkringen aan Odisee verbonden, waarvan Aloisiana, Pro Gaudio en St.O.R.M. de grootste zijn. Je vindt hen meestal in het campuscafé ‘t Clubke in de Stormstraat of in Scott’s Bar op de Warmoesberg

Campussen

Campus Brussel
Warmoesberg 26, 1000 Brussel

Campus Brussel – Terranova
Blekerijstraat 23-29 bus 1, 1000 Brussel

Campus Dilbeek
Stationstraat 301, 1700 Dilbeek

Campus Schaarbeek
Huart Harmoirlaan 136, 1030 Schaarbeek

CONTACT