De KU Leuven heeft twee campussen in Brussel. Campus Brussel ligt pal in het centrum dichtbij het Centraal Station. Je studeert midden in het beslissingscentrum van de Belgische en Europese politiek en zakenwereld. Dat is als student economie, rechten of talen een troef voor je studies en je latere carrière. Campus Sint-Lucas Brussel ligt in Schaarbeek, op wandelafstand van het Noordstation. De campus ligt in een multiculturele wijk. Het is een plek vol contrasten en daarom het ideale labo voor de architectuurstudent.

Opleidingen en faculteiten

De KU Leuven is een onderzoeks- en onderwijsinstelling met internationale uitstraling. De opleidingen prikkelen je nieuwsgierigheid en leiden je op tot een kritische en zelfstandige student. Het onderwijs is steeds gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, gaande van heel fundamenteel tot heel toegepast onderzoek, met alles daartussen. In Brussel worden opleidingen aangeboden van de faculteiten Architectuur, Economie en Bedrijfswetenschappen, Letteren en Rechtsgeleerdheid. Daarnaast biedt EDU by KU Leuven en LUCA in Brussel ook 10 verkorte educatieve masteropleidingen aan. Klik hier om alle details te lezen over het aanbod van KU Leuven in Brussel.

INFO EN OPENCAMPUSDAGEN

Studentenkringen

Wil je zelf iets organiseren samen met je medestudenten? Wil je je engageren voor een goed doel?
Sluit je dan aan bij een van de (internationale) studentenverenigingen. Voor KU Leuven, campus Sint-Lucas Architectuur is dit Cement.

Campussen

Campus Brussel
Warmoesberg 26, 1000 Brussel

Campus Sint-Lucas Brussel
Paleizenstraat 65-67, 1030 Brussel

VIND EEN KOT IN DE BUURT VAN DE CAMPUS

CONTACT