Schrijf je in voor de RockRace 2016

Bron: Poppunt
Foto: Brik

Ooit van gedroomd om op het podium van de AB te staan?

Een dik decennium lang al timmert de RockRace podia voor de uit-de-kluiten-gewassen bende muzikaal talent aan VUB, EhB, LUCA, Odisee en de Brusselse campussen van de KULeuven. Wij weten dat jij een lokale held bent in je thuisstad of althans op kot. Maar het wordt hoog tijd dat je complete Brusselse entourage je band in de trommelvliezen krijgt en vervolgens aanbidt, toch?

De Rockrace geeft 12 bands de kans om zich dit voorjaar te laten opmerken in de hoofdstad. De voorronde en halve finales gaan door op verschillende locaties in de hoofdstad.

Eind april duwen we de beste 4 bands op het podium van de AB waarbij enkele experts uit het Belgische muzieklandschap de knoop doorhakken wie van deze 4 opnametijd krijgt of het podium van Stoemp! of Brussel Brost mag bestormen.

Het maakt niet uit of je obscure indie electrofunk dan wel post-rock free jazz of Swahili hiphopoperettes maakt. Alle stijlen zijn welkom.

De enige voorwaarde is dat minstens één van je bandleden momenteel studeert aan VUB, EhB of aan een Brusselse campus van Odisee, LUCA of KULeuven.

Succes!