Meewerken

Vrijwilligerswerk

Br(ik is altijd op zoek naar mensen die een handje willen toesteken. Meewerken aan een project, tappen, flyeren, informatie geven over Brussel, … Er is altijd wel iets te doen!
Goesting? Meld je dan aan bij de Br(ikbende, een select groepje enthousiaste vrijwilligers die niet bang zijn om hun handen uit de mouwen te steken.

Nog wat overtuiging nodig? Hier zijn enkele redenen om vrijwilligerswerk te doen.

Stages

Ook in het kader van een opleiding kan je bij ons terecht. Als stagiair bij Br(ik krijg je een evenwaardige rol binnen het team en worden je talenten optimaal ingezet. Bijleren, netwerken, events organiseren, je creatieve geest loslaten, promotieteksten schrijven… het zit allemaal in het pakket. Je mag écht meewerken. Geen koffie zetten of kopiëren dus!
Wil je graag meewerken aan de uitdaging om Brussel als studentenstad op de kaart zetten? Bekijk dan de vacature(s) hiernaast of stuur ons je eigen stagevoorstel.

Jobstudenten

Af en toe rekenen we ook op de hulp van jobstudenten. Tijdens de zomer zoeken we studenten die ons helpen met de voorbereiding van het nieuwe verhuurseizoen. Deze jobs worden meestal heel snel ingevuld, dus mail ons als de bliksem!

Medewerkers

Momenteel is er geen openstaande vacature.