MEDEWERKERS GEZOCHT!

Brik heeft je nodig! We zijn steeds op zoek naar enthousiaste studenten die als vrijwilliger willen meewerken tijdens events, of die als jobstudent aan de slag willen gaan tijdens de vakantie. Ook voor stagiairs die op zoek zijn naar werkervaring, zetten we onze deuren met plezier open.

Medewerkers

Momenteel zijn er geen openstaande vacatures.

Jobstudenten

We zijn elk jaar op zoek naar studenten die ons tijdens de zomermaanden kunnen helpen bij de voorbereiding van het nieuwe verhuurseizoen. Zin om als jobstudent bij ons te komen werken? Stuur dan als de bliksem je CV naar ons door.

CONTACTEER ONS

Vrijwilligerswerk

Sta je volledig achter de missie van Brik en wil je graag als vrijwilliger met ons meewerken? Dan ontvangen we je met open armen! We zijn steeds op zoek naar studenten die willen bijdragen aan een project, flyeren of hun kennis over het Brusselse studentenleven met anderen delen. Iets voor jou? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

CONTACTEER ONS

Stages

Ook in het kader van je opleiding ben je welkom bij Brik. Bijleren, netwerken, events organiseren, je creatieve geest loslaten, promotieteksten schrijven… het zit allemaal in het stagepakket. Je mag écht met ons meewerken. Geen koffie zetten of kopiëren dus!

CONTACTEER ONS