UITGAAN IN BRUSSEL

De boog kan niet altijd gespannen staan, dat weten we in Brussel maar al te goed. De stad biedt je oneindig veel mogelijkheden om uit te gaan. Urenlang discussiëren in je gezellige stamcafé, nachtenlang dansen in de zwoelste clubs of nieuwe stemmen ontdekken tijdens één van de talrijke concerten? Hier kan het allemaal, uitgaan was zelden zo leuk.

Uitgaan op de campus

Je campus staat niet enkel voor droge leerstof, hier wordt ook aan het uitgaansleven gedacht. Van debatavonden tot comedy en wilde feestjes, de studentenvoorzieningen en -verenigingen organiseren heel wat activiteiten.

Brussel Brost

Brussel Brost is de kick-off van het Brusselse academiejaar! Elke laatste donderdag van september dansen we het nieuwe jaar in. De beste beats en bands, een fris festivalsfeertje, lekker eten, goede drank en duizenden studenten: meer heb je niet nodig om het jaar met een knaller in te zetten!

Zelf organiseren

Zelf iets organiseren met je organisatie of vereniging (een feestje, een optreden) en hiervoor nood aan audiovisueel materiaal? Via het VGC Uitleenloket is dat mogelijk! Vraag je login aan, check de webshop en plaats je bestelling. Aanvraag goedgekeurd? Dan kan je je bestelling ophalen tijdens de openingsuren. Achteraf gewoon in dezelfde staat terugbrengen en klaar voor het volgende feestje!