SPORT IN DE STAD

“The only bad workout is the one that didn’t happen.”Sportfanaat of eerder van het luie type? Wat beweging kan nooit kwaad!

Brik wil studenten aansporen om ook tijdens hun studiejaren aan sport te doen. Daarom zoeken we samen met de professionals van VGC steeds naar de beste sportplekken in de stad. On your marks, get set, go!

Studentensport

Studentensport doet wat het zegt: studenten laten sporten. Wil je zwemmen, fitnessen, tennissen, basketten of je in een andere sport in het zweet werken? Dat kan met de sportkaart van jouw sportdienst. Elke instelling biedt een sportaanbod aan op maat, contacteer jouw stuvo of sportdienst om te beginnen sporten.

Sport in Brussel

Sport in Brussel (VGC)

De Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) heeft een groot aanbod aan Nederlandstalige sportlessen. Je vind er ook een overzicht van hun sportzalen, waarvan je bij enkele een terrein kan huren om met je vrienden of vereniging te sporten.
Het volledige sportaanbod van de VGC vind je op sportinbrussel.be.

Sport.brussels

Op deze website vind je een overzicht van heel wat sportclubs en sportinfrastructuur in Brussel. Het aanbod op deze website is zowel Nederlands-, Engels- als Franstalig.
Ga op zoek naar jouw ideale sportmatch op sport.brussels

20km voor stadstudenten

In mei vind de 20km door Brussel plaats, een loopwedstrijd dwars door de stad. Als student loop je mee aan een voordelig tarief. Hou hiervoor de kanalen van je universiteit of hogeschool in de gaten en schrijf je in via hen.