SPORT IN DE STAD

“The only bad workout is the one that didn’t happen.”Sportfanaat of eerder van het luie type? Wat beweging kan nooit kwaad!

Brik wil studenten aansporen om ook tijdens hun studiejaren aan sport te doen. Daarom zoeken we samen met de professionals van VGC steeds naar de beste sportplekken in de stad. On your marks, get set, go!

Studentensport

Studentensport doet wat het zegt: studenten laten sporten. Wil je zwemmen, fitnessen, tennissen, basketten of je in een andere sport in het zweet werken? Dat kan met de sportkaart van jouw sportdienst. Elke instelling biedt een sportaanbod aan op maat, contacteer jouw stuvo of sportdienst om te beginnen sporten.

VUB Sportdienst
EhB Sport
Stuvo +
Stuvo Luca

20km voor stadstudenten

Elk jaar  in mei wordt de 20km door Brussel gelopen. Onze hoofdstad verandert voor een dag in een waar sportparadijs. De tickets zijn steeds weer enorm gegeerd, maar Brik zorgt ervoor dat ook studenten een startplaats kunnen bemachtigen. Op die manier kunnen ook jullie je mannetje staan op deze prestigieuze race.

BrikList

Ook op briklist.brik.be vind je tal van tips om aan sport te doen in de stad: van bowlen tot mountainbiken: keuze genoeg!

ONTDEK DE BRIKLIST