Ontdek Brussel

Studeren in Brussel is studeren in een wereldstad. Het aantal cafés, eetplekjes, parken, talen, boekenwinkels en supermarkten is dan ook letterlijk ontelbaar. al deden we voor de cafés een dappere poging. Nen net dat is zo zalig aan Brussel: je hebt er je stamcafé, je favoriete frietkot en de nachtwinkel waar ze je voornaam kennen, maar je hebt elke dag ook de mogelijkheid om een volledig nieuwe wereld te ontdekken – achter je hoek! Br(ik List en Br(ikBike zorgen ervoor dat je optimaal kan genieten van Brussel.

Brussel lijkt op het eerste zicht onontwarbaar groot. Waar vind je de leukste feestjes? De lekkerste koffie? De geheime groene parkjes waar je tijdens de zomermaanden kan BBQ’en en studeren? Waar scoor je de beste solden? De Br(ik List geeft je een antwoord op deze vragen. De reporters van de Br(ik List trekken er geregeld op uit en bloggen over hun studentenstad. Op briklist.brik.be vind jij alle tips en tricks die je nodig hebt om alles te halen uit jouw studententijd in Brussel. Voor je het weet ben je een echte ‘Ket’!

Interesse om jouw tips te delen? Schuilt er een blogger/journalist in jou of heb je een oog voor mooie beelden? Aarzel dan niet en stuur een mailtje naar briklist@brik.be. Wie weet overtuig jij straks de buitenwereld dat Brussel allesbehalve een Hellhole is!

Ga naar de Br(ik List

De fiets is en blijft toch wel één van de beste manieren om je te verplaatsen in Brussel. Het gaat snel, het is goedkoop en je kunt overal naar toe, op eender welk moment van de dag of nacht. Op de fiets zie je veel meer van de stad en heb je de vrijheid om te stoppen waar en wanneer je wilt, zo leer je Brussel bij elke fietsritje beter kennen.Ontdek Brussel met de fiets