Mobiliteit

MOBILITEIT IN BRUSSEL

Ken je deze tips al? Vertrekken dan maar! 

Brussel is een grootstad, maar dat betekent niet dat mobiliteit een probleem hoeft te zijn. Ontdek hier hoe je je makkelijk een weg baant doorheen Brussel. 

Te voet

  • Vergis je niet, Brussel heeft hoogteverschillen van 15 tot 100 meter. Maar afstanden in de stad worden vaak overschat.
    Ontdek de leukste plekjes in de studentenbuurten Brussel Centrum, Kanaalzone, Vorst, Elsene – Etterbeek – Oudergem, Jette en Schaarbeek. 

Met de fiets

Met het openbaar vervoer

Metro, tram en bus

Trein

Brupass

  • Dit abonnement is geldig voor de MIVB, NMBS, De Lijn en TEC binnen en net buiten de Brusselse stadszone. Breid je dat abonnement uit naar een Brupass XL, dan kan je van en naar een nog ruimere regio rond Brussel reizen.  

Extra

CITYMAPPER

Deze app is ideaal voor al jouw verplaatsingen in Brussel. Citymapper geeft jou alle mogelijke opties om van A naar B te gaan, en zegt er zelfs bij in welk deel van de tram of metro je best instapt.  

Download Citymapper in de App Store
Download Citymapper op Google Play

MY BRUSSELS

Je weg vinden in Brussel is dat tikkeltje gemakkelijker met de app My Brussels. Deze app geeft je info over bezienswaardigheden, het dichtstbijzijnde toilet en de locatie van de glascontainer. 

Download My Brussels in de App Store
Download My Brussels op Google Play