De Erasmushogeschool Brussel (EhB) heeft 8 campussen verspreid over de hoofdstad: in de hippe Dansaertstraat, in het Jetse groen, aan het gezellige Bloemenhofplein, in het historische Koninklijke Conservatorium en aan het water. Overal is het openbaar vervoer vlakbij.

Opleidingen en faculteiten

EhB biedt kwaliteitsvol onderwijs in een open minded omgeving. De docenten begeleiden je tijdens je hele traject om je talenten te ontwikkelen en je dromen te realiseren. EhB biedt graduaten en professionele bachelors aan in tal van domeinen. Kunstopleidingen worden zowel op professioneel als op academisch niveau aangeboden door haar twee gerenommeerde Schools of Arts RITCS en het Koninklijk Conservatorium Brussel. Ook worden er educatieve opleidingen in de kunsten aangeboden.

Studentenkringen

De studentenkringen zijn even veelzijdig en divers als de stad en de hogeschool waar hun studenten zitten. Van klassieke studentikoze kringen over hippe partycollectieven tot zelfs de enige studentenkring in Brussel die zich inzet om studenten de Brusselse folklore en het dialect te leren. Je vindt ze allemaal op de EhB. Niet te missen is ook het enige café van én voor de Brusselse studenten: het RITCS Café.

Campussen

Campus Kaai
Nijverheidskaai 170, 1070 Anderlecht

Campus Bloemenhof
Zespenningenstraat 70, 1000 Brussel

Campus Kanal
Slotstraat 28, 1000 Brussel

Campus Jette
Laarbeeklaan 121, 1090 Jette

RITCS – Campus Dansaert
Antoine Dansaertstraat 70, 1000 Brussel

RITCS – Campus Bottelarij
Delaunoystraat 58, 1080 Sint-Jans-Molenbeek

Koninklijk Conservatorium Brussel
Regentsschapstraat 30, 1000 Brussel

Campus COOVI
Emile Grysonlaan 1, 1070 Anderlecht

CONTACT