De Erasmushogeschool Brussel (EhB) is een echte grote hogeschool met wel zes campussen: in de trendy Dansaertstraat, in het Jetse groen, aan het gezellige Bloemenhofplein, in het historische Conservatorium en Campus Kaai aan het water. De rijke geschiedenis van deze locaties is haast even indrukwekkend als het opleidingsaanbod van de EhB!

Opleidingen en faculteiten

EhB biedt professionele bachelors aan in de domeinen Design & Technologie, Gezondheidszorg & Landschapsarchitectuur, Management, Media & Maatschappij en Onderwijs & Pedagogie. Kunstopleidingen van zowel professioneel als academisch niveau worden aangeboden door haar twee Schools of Arts: de film- en radioschool RITCS | Royal Institute of Theater, Cinema & Sound en het Koninklijk Conservatorium Brussel. In veel van deze domeinen zijn er eveneens postgraduaten en bij- en nascholingen. Ambieer je een toekomst als app-wizard, journalist, regisseur, verpleger, concertpianist, leerkracht, (enzovoort, enzovoort), dan kan je hier in een warme, stedelijke leeromgeving aan je carrière beginnen.

INFO- EN OPENCAMPUSDAGEN

Studentenkringen

De studentenkringen zijn even veelzijdig en divers als de stad en de hogeschool waar hun studenten zitten. Van klassieke studentikoze kringen over hippe partycollectieven tot zelfs de enige studentenkring in Brussel die zich inzet om studenten de Brusselse folklore en het dialect te leren. Je vindt ze allemaal op de EhB. Niet te missen is ook het enige café van én voor de Brusselse studenten: het RITCS Café.

Campussen

Campus Kaai
Centrale diensten, departement Design & Technologie, Musical
Nijverheidskaai 170, 1070 Anderlecht

Campus Bloemenhof
Departement Management, Media & Maatschappij
Zespenningenstraat 70, 1000 Brussel

Campus Jette
Departement Onderwijs & Pedagogie, departement Gezondheidszorg & Landschapsarchitectuur
Laarbeeklaan 121, 1090 Jette

Campus Dansaert
RITCS | Royal Institute of Theater, Cinema & Sound – School of Arts
Antoine Dansaertstraat 70, 1000 Brussel

Campus Bottelarij
RITCS | Royal Institute of Theater, Cinema & Sound – School of Arts
Delaunoystraat 58, 1080 Sint-Jans-Molenbeek

Campus Conservatorium
Koninklijk Conservatorium Brussel – School of Arts
Regentsschapstraat 30, 1000 Brussel

VIND EEN KOT IN DE BUURT VAN DE CAMPUS

CONTACT