Brik meets Couleur Café

Dit jaar kan je Brik vinden op de camping van Couleur Café. Wanneer je telefoon het begeeft staan wij paraat met laadpalen. Daarnaast kom je best op tijd je tent uit want dankzij ons geniet je met je Couleur Café-bandje van heel wat voordelen in de binnenstad.

Zo kan je in de Vlaamsesteenweg, op een steenworp van het festival, genieten van een uitgebreide brunch aan 9 euro bij Chicago Café. Ook aan de Vismarkt kan je rekenen op een uitgebreid ontbijt aan een kleine 5 euro bij Café Merlo.

Zet je dag verder in de Dansaertwijk waar je kan rekenen op Gin Tonic aan studententarief bij Bar Beton, een gratis pintje bij je spaghetti in de Monk, en bier aan 1,50 bij Café Kafka.

Verder de stad in, richting de Beurs! Hier krijg je bij het bestellen van twee drankjes ééntje gratis bij El Metteko, vlak aan de voetgangerszone. Lunchen kan je bij het gelauwerde Fish & Chips restaurant Bia Mara, waar je de heerlijke sausjes helemaal gratis krijgt én een drankje.

Je namiddagje Brussel kan je afsluiten op de terrassen van het Sint-Goriksplein, waar je bij de gloednieuwe steampunk bar La Machine met je Couleur Café- bandje kan rekenen op 10% korting.

Zo ben je vanaf 15u helemaal klaar om te genieten van de concerten en je beste dancemoves boven te halen! De line- up check je alvast hier:

>> couleurcafe.be