Br(ik lanceert nieuwe Br(ik List

Op 5 december lanceerde Br(ik de nieuwe webstek van de Br(ik List: een stadsblog voor én door Brusselse studenten.

Op de Br(ik List vind je tips & tricks om alles te halen uit je studententijd in Brussel. De lekkerste koffie, de (h)eerlijkste maaltijd, geheime plekjes groen, de leukste feestjes en Brusselse Street Art: je vindt het op de briklist.brik.be! Achter de schermen zit een enthousiast team Br(ik List- reporters, zelf Brusselse studenten, die met camera in aanslag de stad in trekken om de leukste plekken te ontdekken.

Krijg je de kriebels te pakken en wil je de journalist/fotograaf/redacteur in jou naar boven halen? Stuur als de bliksem een mailtje naar briklist@brik.be en wie weet lezen jonge Brusselaars binnenkort ook jouw weetjes over bruisend Brussel!

Nieuws